Car Details

Maserati GranTurismo MC Stradale

Flex-leasing
7.000DKK / md
Excl. moms og afgift
 • Anmod mere information
 • Email til en ven
 • Udskriv
Maserati GranTurismo MC Stradale Maserati GranTurismo MC Stradale Maserati GranTurismo MC Stradale Maserati GranTurismo MC Stradale Maserati GranTurismo MC Stradale
BESKRIVELSE
 • År 2011
 • Bilmærke Maserati
 • Kilometertal 40000
 • Udvendig farve Sort
 • Indvendig farve Alcantara
 • Kan lejes Ja
 •  Oversigt
 •  Flex-Leasing
 •  Tekniske specifikationer

Maserati GranTurismo MC Stradale er en rendyrket trofeo racerbil til vejen, den blev præsenteret på Paris 2010 Motor Show og er produceret i kun 497 eksemplarer. Denne udgave er 100 kg. lettere end en standard GranTurismo. Den er udstyret med en ny splitter, diffuser og luftindtag, hvilket giver bedre aerodynamik, downforce samt forbedret afkøling af kunststofbremser og motor.

Undervognen er 8% stivere og bremserne vejer 60% mindre end standard udgaven. MC Stadale har samme gearkasse som Ferrari 599 GTO og skifter i "sportmode" på bare 60 millisekunder. Topfarten er på over 300 km/t. MC Stradale har special designede og ekstra brede 20" Pirelle PZero Corsa dæk, så den kan overføre den mange kræfter sikkert til vejen.

For at understrege det sportslige udtryk, kommer denne MC Stradale med sikkerhedsbur og H-seler - og lyden fra udstødningen er i en klasse for sig. Kabinen er spartansk udstyret med brug af lækre materialer som carbon og alcantara. Alt dette giver en unik racerfornemmelse i Maserati GranTurismo MC Stradale.

Bilen fremstår som ny, alle servicebøger i mappe.
Bemærk lav km: 40.000.

Information

Denne bil kan Leases. Kontakt os for yderligere information.


Hvad er flex-leasing?

Konceptet består i, at man ofte køber en bil hjem fra udlandet, som man herefter leaser i stedet for at afregne fuld afgift med det samme. Alternativet til dette er, at man køber en bil på det danske marked, hvor der allerede er betalt fuld registreringsafgift. Men dette vil betyde en meget højere kapitalbinding for den enkelte.

Flexleasing gør at kapitalbindingen bliver væsentligt mindre, og at man er sikret imod afgiftsomlægninger som kan forringe værdien af bilen. Hvis man skulle ud og finansiere købet af bilen via f.eks. et banklån ville renterne af den højere danske pris også gøre at man opnår en yderligere besparelse ved at flex-lease sin bil frem for at købe den.

Man erhverver sig altså en bil uden registreringsafgift, og betaler herefter registreringsafgiften månedsvis for en ønsket periode som kun du bestemmer.


Hvad er fordelene?

Man har en væsentlig mindre kapitalbinding, typisk 1/3 af den danske markedspris.

Da der ved brug af flex-leasing ofte er tale om specialbiler, vil bilerne også være nemmere at omsætte efter endt brug, da bilen stadig er uden registreringsafgift og kan sælges i udlandet, hvor der er et større køberklientel.

Bilen vil til enhver tid kunne indregistreres på udenlandske nummerplader, hvis man ønsker det.

Flexleasing er mest velegnet til specielle/dyre biler og/eller biler man ønsker at bruge for en periode f.eks. en cabriolet til brug i sommermånederne eller en SUV til vinteren.

2011
40.000 (bemærk lav km.)
4,7 ltr.
450 HK
Sort
MC Stradale fælge
Sikkerhedsbur, originalt fra fabrikken
ABS-bremser
Alufælge
Autoparkering
Bluetooth
Centrallås
Centrallås fjernb.
El-ruder
Fartpilot
Klimaanlæg
Klimaanlæg, 2-zonet
Lygtevasker
Navigation
Parkerings censor
Ratbetjent gearskifte
Sædebetræk, alcantara

Relaterede biler

Top